SW Hrastnik

Skupina Street Workout Hrastnik je nastala proti koncu leta 2013. Na začetku smo trenirali 2x do 3x na teden eno uro na dan. Trenirali smo v otroškem parku z dvema štangama, ki so se že tako razmajale, da smo samo čakali kdaj bodo odpovedale. Nismo hoteli odnehati in to se nam je obrestovalo saj smo opazili veliko sprememb na svojih telesih in na moči. Zadnje leto smo treninge pojačali, kdaj tudi 2x na dan.

Dobili smo svoj park, s katerim smo več kot zadovoljni. Treniramo vsak dan tudi po več ur skupaj.  Treningi so postali težji kot na začetku.

Naša skupina želi širiti SW šport po Zasavju in okolici. S tem športom se da veliko doseči, od lepega izklesanega telesa do izjemne moči. Vse več ljudi se nam pridružuje.

Trening temelji bolj na ponovitvah kot na prostem slogu, vendar tudi to občasno poskušamo vključiti v naše treninge. Želimo, da bi nas bilo čimveč na treningu in da bi drugi videli, da je boljše trenirati kot popivati vsak dan ali pa biti doma za računalnikom.

Skupino smo ustanovili štirje prijatelji, ki se že dolgo poznamo.

Prvo motivacijo smo dobili od Bar Brothers sedaj pa naše člane najbolj motivirata Juice in Lord Vital, ki temeljita na ponovitvah. SETS AND REPS – BEAST MODE

FB – SW Hrastnik

1511011_621357857951463_2265811408359039694_n

Objavljeno v skupine

Pridruži se gibanju

BREZPLAČNO!

Street Workout je neke vrste sprememba življenjskega stila saj se veliko gibaš in skrbiš za svoje…
Alen OsmanovićStreet Workout Hrastnik

Facebook

Obisk

Obiskovalci

Strani|Obiskovalci |Unikatni

  • Zadnjih 24 ur: 0
  • Zadnjih 7 dni: 0
  • Zadnjih 30 dni: 0
  • Trenutno online: 0
Myprotein_Logo_v1