Sporočilo za vse podpornike

Dragi športniki in športnice!

Pridejo dnevi, ko se človek usede, malce zamisli, preleti spomine preteklega leta in nasploh naredi pregled dogajanja na slovenski street workout sceni. Danes je tak dan.

V letu 2014 smo s skupnimi močmi naredili ogromno v smislu motivacije ljudi k zdravemu načinu življenja. Imeli smo kar nekaj skupnih treningov, kjer smo se družili, izmenjavali mnenja ter poglede.

Dejstvo je, da je v vsakem športu prisotna tekmovalnost in tako je tudi pri street workoutu. Vendar še enkrat poudarjam, imejmo spoštovanje eden do drugega. Vsak človek ima v življenju svojo zgodbo, ki stoji za njegovimi dejanji. Nihče ni popoln.

Dajmo letu 2015 priložnost, da se še bolj povežemo, začnemo dojemati, da poanta ni v posamezniku, temveč v skupinskem delu. Gibanje SWSLO podpira vsakega izmed vas, ki trenira, se razvija. Resnično ne želim, da kdo misli, da je vreden več kot ostali. Vsi smo tukaj, razvijamo skupno zgodbo.

Obenem prosim vse predstavnike SW skupin, da se oglasijo en dan pri meni, da jim podarim zimsko kapo SW SLO kot majhno nagrado za njihovo delo. Ni veliko, vendar v tem trenutku je to vse, kar lahko ponudim. Moramo se zavedati, da celoten projekt vodim na prostovoljni osnovi z lastnimi sredstvi, katera uspem pridelati preko športnega društva Jekleno Telo. Zadeva ni naravnana profitno, ker moje delo ni usmerjeno v grajenje dobička, temveč ustvariti zapuščino za naše potomce.

Obenem vas vabim, da se bolj aktivno vključite v razvoj gibanja, sodelujete na strani www.swslo.org prispevate filme, članke, karkoli želite. Rade volje pomagam vsakemu izmed vas.

Če sem kdaj koga prizadel, užalil, razočaral se ŠE ENKRAT opravičujem iz dna srca. Prosim poskusite razumeti, kako je biti v položaju, ko vodiš neko zadevo, ki jo imaš v srcu, v ozadju pa se razvijajo različni tabori, kot v slovenski politiki. Levi,desni, beli, rdeči itd.

Mislim, da naša naloga ni ustvarjanje političnih strank, temveč delovanje za skupni cilj – razvijati športni duh, sodelovanje, ustvarjati medsebojno pomoč in motivacijo, prijateljstvo.

Veliko vas je, na katere sem izjemno ponosen za ves vaš trud in delo, vendar ne bom poimensko, da ne bom koga izpustil ter si s tem ponovno nakopal slabo ime na ta račun.

Skratka respect za vse vas, ki jačate in se trudite za skupni cilj.

Pozdrav, Simon Grižon

Objavljeno v novice

Pridruži se gibanju

BREZPLAČNO!

Street workout sem začel trenirati približno 2 leti nazaj. Sprva sem ga treniral zgolj 3x tedensko…
Nejc Pongrac ustanovitelj skupine Velefit

Facebook

Obisk

Obiskovalci

Strani|Obiskovalci |Unikatni

  • Zadnjih 24 ur: 0
  • Zadnjih 7 dni: 0
  • Zadnjih 30 dni: 0
  • Trenutno online: 0
Myprotein_Logo_v1