Peticija

PODPIŠI PETICIJO TUDI TI: Klikni na povezavo

Podpis peticije je namenjen vsem ljudem, ki podpirajo gradnjo street workout parkov v Sloveniji. Za vse, ki ne poznate zadeve, gre za vadbo na prostem na drogovih ter ostalih različnih železnih konstrukcijah. Veliko filmov za boljšo predstavo lahko najdete na youtubu.

S to peticijo želimo pokazati, da obstaja interes za vadbo na prostem in s tem omogočiti razvoj tega športa tudi v Sloveniji.

Po svetu je zadeva v polnem razcvetu, zato upamo, da tudi pri nas postavimo čim večje število športnih objektov ter s tem spodbudimo ljudi, da postanejo bolj aktivni. Nekaj parkov v Sloveniji smo že postavili, zagotovo jih bomo tudi v prihodnje.

Absolutno dejstvo je, da večja kot je in bo podpora s strani ljudi, večji bo tudi interes občin ter morebitnih zasebnih investitorjev, sponzorjev ter politike nasploh, da podprejo idejo športnega razvoja Slovenije.

Vabimo vas, da pošljete vaše fotografije ter sodelujete pri objavah na facebooku, saj je trenutno naš primarni namen prikazati realno stanje, koliko ljudi pravzaprav že izvaja omenjeno vadbo na prostem, da vidimo, kako se stvari razvijajo.

Tukaj je link do strani -> SWSLO

Za ostala morebitna vprašanja – Simon Grižon

Z veseljem odgovarjam na intervjuje za medije, pridem v živo oddajo na televizijo, kjer bom predstavil našo filozofijo, kako delujemo, kakšna je naša vizija in odgovoril na vsa ostala vprašanja, ki se pojavljajo.

V kolikor bi radi posneli prispevek, lahko organiziramo tudi skupni trening, kjer bodo predstavljeni elementi tovrstne vadbe in razni nasveti ter napotki, kako najlažje pričeti, kje se skrivajo problemi in še kaj.

Hvala vsem za podporo ter upam, da se v bodoče spoznamo tudi v živo.

Lep športni pozdrav!

 

Pridruži se gibanju

BREZPLAČNO!

Street Workout je neke vrste sprememba življenjskega stila saj se veliko gibaš in skrbiš za svoje…
Alen OsmanovićStreet Workout Hrastnik

Facebook

Obisk

Obiskovalci

Strani|Obiskovalci |Unikatni

  • Zadnjih 24 ur: 0
  • Zadnjih 7 dni: 0
  • Zadnjih 30 dni: 0
  • Trenutno online: 0
Myprotein_Logo_v1