Telovadna orodja v Komendi

Spoštovani podporniki ulične vadbe Street Workout Slovenija.

Kot prvo bi se rad zahvalil za vašo podporo ter sledenju projektom, ki jih razvijamo po različnih krajih naše prelepe države v sklopu športnega društva Jekleno telo.

Za vas imam novo veselo novico. Gre za odprtje novih telovadnih orodij za street workout v občini Komenda. Otvoritev bo potekala zadnji petek v mesecu maju, natančneje 29.5.2015 ob 18. uri.

V prvem delu bo župan spregovoril nekaj besed, zakaj je smiselno vlagati sredstva v šport, kakšen je namen postavitve parka in podobno. Sledi predstavitveni del, ki je namenjen vsem, ki se na novo srečujete z omenjeno vadbo. Izpostavili bomo ključne stvari, ki se dotikajo pravilne vadbe, ki služijo v izogib nepotrebnim poškodbam.

Nato ste vabljeni vsi, ki bi radi pokazali vaše sposobnosti na drogovih. Naj omenim, da bo tam tudi lokalna televizija, ki bo dogodek posnela, mogoče koga prosila za izjavo, ki bo služila kot motivacija za ostale, da se pridružijo gibanju.

Vsekakor bom vesel vašega obiska in s to mislijo vas tudi lepo pozdravljam do petka, kjer se lahko tudi osebno pogovorimo o morebitnih vprašanjih.
Vabljeni k sodelovanju na naši facebook strani Street Workout Slovenia ter k obisku www.swslo.org

Z vsem spoštovanjem,
Simon Grižon

Street Workout Slovenija - Ulična vadba v  Komendi

Objavljeno v novice

Pridruži se gibanju

BREZPLAČNO!

Sama ne izvajam vadbe, vendar vidim kar nekaj pozitivnih učinkov te vadbe. Druženje mladih v živo…
Alenka Kavka diplomirana pedagoginja

Facebook

Obisk

Obiskovalci

Strani|Obiskovalci |Unikatni

  • Zadnjih 24 ur: 0
  • Zadnjih 7 dni: 0
  • Zadnjih 30 dni: 0
  • Trenutno online: 0
Myprotein_Logo_v1